Contact via WhatsApp 06 44 22 36 00 | Stel ons je vraag, geef een storing door of bestel een onderdeel

Heftruckcertificaat in één dag

Wil je een heftruck besturen, dan heb je een heftruck rijbewijs nodig. Zo’n certificaat is – waar je ook werkt – nodig. Zonder een geldig heftruckcertificaat ben jij (of je baas) niet verzekerd mocht er onverhoopt iets gebeuren.

Heftruckcertificaat – Basiscursus | € 195

Deze eendaagse cursus is bedoeld voor als je voor het eerst een heftruck wilt gaan besturen. Je leert alle basiskennis en -vaardigheden waarmee je de vorkheftruck op een veilige manier kunt besturen, zodat je je behendig over de werkvloer kunt bewegen. Iedereen kan aan de basiscursus meedoen. Je hebt geen ervaring nodig.

Heftruckcertificaat – Verlengen | € 145

Deze cursus is bedoeld om je heftruckcertificaat te verlengen. In één dag krijg je opnieuw theorie- en praktijkoefeningen. Slaag je voor beide onderdelen dan heb je voor de komende 5 jaar weer een geldig certificaat. Let op! Je heftruckcertificaat mag niet langer dan 3 maanden verlopen zijn. Meld je dus op tijd aan voor de herhalingscursus.

Programma heftruckcursus

Voor beide cursussen geldt: je kunt je individueel aanmelden (open inschrijving) of met een groep van maximaal 6 personen. Het programma is voor elke cursus min of meer hetzelfde. De ochtend start om 8.30 uur met theorie (wetgeving, kantelmoment en transportmiddelen, aandrijvingen, transport en opslag en veiligheid) en in de middag ga je aan de slag met de praktijk. Als je de examens van beide onderdelen goed doorloopt dan heb je aan het eind van de dag je heftruckcertificaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Aanmelden?

Vul het contactformulier in Aanmelden heftruckcertificaat halen in één dag.

Knoppert Vorkheftrucks

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte vorkheftruck? Bij Knoppert vorkheftrucks - officieel dealer van Toyota vorkheftrucks en BT Magazijntrucks - vind je een mooi aanbod van magazijn- en vorkheftrucks, handpallet- en reachtrucks. Of je er nu een wilt kopen, huren of leasen je bent van harte welkom hartje Putten.

Chat openen
Contact via WhatsApp
Ons nummer 06 44 22 36 00